anblock_italia Creative Commons License 2006.09.14 0 0 11441

Most, hogy lecsillapodtak az indulatok és aludtunk rá néhányat, átgondoltam a dolgot.

Amikor felmerült bennem a honlap elkészítése, az talán legelébb azért történt, mert tudtam, hogy uborkaszezon következik leanderes, meg minden egyéb kertészeti ügyekben. Gondoltam, ezzel a honlapos dologgal kitolhatjuk az időt, lesz miről érdemben eszmecserét váltani. Akkor bizony nem gondoltam arra, hogy ez nem mindenkinek tetszik, de két napja engedve a kívánságuknak, visszavonulót fújtam.

A gondolatom most mégis az, hogy semmi nem szólhat jobban a leanderekről, mint ez és ha részt veszünk benne többen, az csak mindenkinek a javát szolgálja. De nem akarom erőltetni, ezért úgy gondoltam, ha LEGALÁBB TíZEN EGY HÉTEN BELÜL JELZITEK ITT A FÓRUMON, HOGY NEM BÁNJÁTOK ÉS SZÍVESEN RÉSZT VESZTEK A KÖZÖSNEK TARTOTT MUNKÁBAN ÉS ESETLEG RÉSZLETEKET ÁBRÁZOLÓ KÉPEITEKET MEGENGEDITEK FELRAKNI (ez nem fontos, csak a félreértések további elkerülése végett, jelezzétek ha nem), AKKOR RÁTÉRÜNK ITT A FÓRUMON A LEGIZGALMASABB TÉMÁRA, A TELELTETÉSRE, a gondozást most hanyagolva, ami kész van, az majd megy.

Mégegyszer hangsúlyozom, meg tudom csinálni egyedül is, de közös munkát hírdettem és szeretnék megmaradni amellett. A teleltetés meg igencsak aktuális. Persze nem kötelező írni róla, de a beleegyezés most már fontosnak látszik.

És persze ha többen továbbra is ellenzik, ők is írják meg, az arányok szerint döntünk.