Sziasztok!
Természetesen hazajöttünk, és nem felejtettem el az élménybeszámolót, márcsak
azért sem, mert Ti is sokat segítettetek nekem az utazás előtt. De sajnos lesérültem, és ez eléggé lefoglalt.
Szerencsére jó időnk volt, és csak mutatóban jelentkezett az utolsó két napon az az orkánszerű szél, ami Micaamicáéknak kijutott.
A Lyktos-ról a benyomásaink:
Az elhelyezkedése, mármint hogy a semmi közepén van, nem volt meglepetés, ez a fotókon jól látszik.
A tenger csodálatos, minden nap tudtunk úszni.
Az épületek és főleg a környezetük sokkal szebb, mint amit a prospektus alapján vártunk, ugyanis már rendesen befolyta a területet a növényzet. A szoba, fürdőszoba tiszta, méretes, a bútorok újszerűen néznek ki.
Az étkezés bőséges, az ételek finomak, a személyzet kedves, a programok jók.
Azért én messze nem voltam mindentől elragadtatva.
Ami nem tetszett: dermesztően hideg vizű medencék, nagyon gagyi, cukros, szirupszerű italok, leharcolt, fényáteresztő napernyők, gerincgyilkoló ágy, és harc a rendes árnyékos helyekért a medencénél, ezekből ugyanis messze az igények alatt van a kínálat.
Az sem tetszett, hogy a tinik egyes sportágakhoz csak akkor férhettek hozzá, amikor normális ember nem megy a napra, az esti és reggeli időpontok ugyanis a felnőtteknek voltak fenntartva pl. a tenisznél, íjászatnál. Némi reklamálás után ez utóbbi probléma részben megodódott.
Nagyvonalakban ennyi.
Ha van kérdésetek konkrétan, szívesen válaszolok.
Üdv mindenkinek!