" De ettől még a pirelli lehet hogy jó gumi, szóval én nem vágnám rá kapásból hogy biztos szar mert nem kopik, lehet hogy az alapanyag sokkal jobb minőségű, és kisebb kopás mellett elérik ugyanazt a tapadást... /szerintem/ "
Ja és mindezt féláron a bridgestonhoz képest. Ez az a kategória amikor:
- Képzeld megtuningoltam a z750-emet!
- És milyen hány lovas?
- 165le lett és sokkal de sokkal jobban megy, letépi a karod.
- Biztos sokat is eszik akkor....
- ááááááááá hülye vagy? 1 literrel kevesebbet
/szerintem/
:-))))))))))
De szerintem sem rossz gumi a pirelli, csak furcsa volt nekem, hogy ennyire bírja, mert előtte nekem sírt a cimbi, hogy 2000km azt csere mert ez a haya mindent kivégez....
EGYSZÓVAL nekem kopjon akkor bízok benne...
Mekkora vita volt ebből a kipuff témából anno. Azért akkor csak a határon lesz az igazság valahol... :-)))
De jó hírem van számodra:
Képzeld a minap volt egy kis időm és elkezdtem ezt az "új" őrületet ezt az ebay-t böngészgetni, barátom én már nem félek a buktától. Mindent lehet kapni a mocinkhoz, az injektor sórtól a kiegészítőkön, idomokon keresztűl a komplett blokkig...
Na itt láttam neked nem is egy power commander, usbIII-as processzor program manipulátor meg mindenféle kitteket....:-) Nézd meg szerintem egyszerűen csak beírtam a kersőbe, hogy z750s aztán dobálja ki a cuccokat. Pl feket új z750s 1.200.000huf környékén átszámítva csak az a baj, hogy az usa-ban van, de kiszámoltam még így is megérné.... www.e-bay.com