Hát volt egy,két levél, amit leszedtem természetesen, mert nem volt szép, az a valami, amit annó fel is tettem a fórumba, egy levágott ágvégen lévő száraz bögöcske. Azt hiszem már kidobtam a képet, most meg nincs fényképező itthon.
Azért én is aggódtam, de lehet, hogy egy kicsit túlreagáljuk a dolgot néha, mondjuk Krampuszka képei nyílvánvalóak, azok a búrjánzások nem hagynak kétséget maguk után, de azt vettem észre, hogy minden sérülés, akár jégverés, vagy valami bogár által okozott seb ugyanolyan sárgás szélű sebet eredményez, én optimista vagyok, talán nem minden az, aminek látszik. Pl. a kis páréves magoncaimon is van néha ilyesmi, mégsem gondolhatom, hogy rákos lenne. Akik itt általában nagyon aggódnak, ők is ilyesmiket látnak többnyire, olyan meggyőző burjánzásokat nem.
Azt meg hogy rákos, gyógyíthatatlan, nagyon ferőző növényeket árulnak, azt végképp nem értem, nem lehet, hogy van valami gombabetegség, ami gyógyítható és azzal keverjük?
Amiket olvastál is idemásoltál, azok is csupa ellentmondás, gyilkoljuk, ne gyilkoljuk?