djuice
2006.09.12
|
|
0 0
3476
|
Zsotya bácsi, 1,2.-miskulláré az ára? Hát ha vállalnál egy pár évig tartó részletfizetést én volnék rá a vevő! :) Persze gondolom neked főleg az árára volna szükséged... Sajnos így nem lesz nekem hamarosan igazi Hammondom :( És akkor ez most az A100 amin Joey kavart tavaly nyáron az A38on vagy mi? Állítólag járt nálad vmi USA -beli B3 is, amiről kiderült hogy a B3 mégis csak B3, azaz a legszebb a hangjuk... vagy hogy is van ez? (bocs az értetlenkedésért, de nekem kicsit kusza az a sok Hammond ami nálad fellelhető :) Amúgy köszi a kimerítő VK8 értekezést! Valószínű hogy párszor neki kell futni még itt a teszteknek, de könyörgöm, mikor lesz már végre 99.9%-ig B3 feeling egy klónon? Csak 99.9%-ot kérnénk és azzal már nagyon ki tudnánk békülni, persze emberbaráti áron, szerintem nem lehetetlen a dolog csak nem Suzukiékra meg a többiekre kéne bízni, hanem olyan Hammond-őrült mérnökökre akiknek a HANG számít, nem a faszekrény... Tube bácsi szakértelmét kikérve lehetne alkotni vmi okosat egy elektro/computer szakinak. (de már most nagyon szubj. vagyok :) |
Előzmény: tehtube (3473)
|
|