gye2 Creative Commons License 2006.09.12 0 0 3597
Mi az, hogy nem kell mindenben a hibát keresni? Nem ajándékot kaptam! Annak örüljek, hogy 10rugóba kerül egy darab konverter? Ez nem elfogultság kérdése szerintem. Igenis lassú, és azért adjak ki tíz rugót, hogy csak este, amikor van időm tudjam használni? Laptop-ot nem csak emiatt szoktam vinni nyaralásra, amúgy is ott van, szal így ez csak kidobott pénz lett. És azért nem vett a muksó nagyobb kártyát, mert photo connector-t vett, mert elvileg sokat fényképezik NEF(RAW)-ben, és 4 sem lenne elég az 1GB-os kártyáimból, és mert azt ígérték, hogy USB2-s csatolófelületen át lehet másolni a képeket az iPod-ra. Csak valamiért k. lassan, tehát át vagyok verve, mert ezt nem mondták/írták.

Szal reálisabba nézve nekem nem sok mindent ér, és azért írom ezt, hogy más ne járjon így. Aki hozzád hasonlóan pont egy kártyányit tud fényképezni minden nap (úgy értem ki tudja számolni), és nincs helye a laptopnak a kocsiban, és tud min 1 órát várni egy 1GB-os kártya átrántására, annak jó vétel lehet. Másnak nem ajánlom!

üdvagyé:)
Előzmény: vzstrial (3589)