anblock_italia Creative Commons License 2006.09.11 0 0 11386

Hát ez is egy vélemény rólam, majd valahogy megpróbálok együtt élni vele.

Csak annyi, ha kioktató és az egyedül én véleményemet akartam volna mindenkire ráerőltetni, akkor most nem lennénk itt, csináltam volna egy honlapocskát, vagy akár nem csináltam volna,  és nem teszem ki magam ilyen atrocitásoknak.

De nem magyarázkodom, biztos, hogy sokaknak ellenszenves lehetek,olyanok is vannak, akik nekem ellenszenvesek.

De azért annyit: 1. ezen kellemetlenségek elkerülése miatt szerettem volna, ha nem nyílvánosan történik ez az egész incidens, nem hiszem, hogy én tettem a fórumot elviselhetetlenné, okoztam azt, hogy pártoskodni kell.

2. azt írtam, "átérzem a helyzetet, hogy ciki valamit csak úgy kérdezni...", átérzem, mert más fórumon nekem is ciki csak úgy, ismeretlenül előhozakodni valamivel, ami az ott lévőknek természetes, amiről lehet, hogy két oldalal korábban írtak és elküldenek visszaolvasni..., ilyesmi.

3. Sosem nehezteltem azért, ha valaki hosszan, és esetleg engem nem érdeklően szólt hozzá, tudom, hogy én is hosszú és olykor érdektelen vagyok.

És valóban, nagyon szeretem a leandereket, büszke is vagyok rájuk, de elismerem bárhol,bármikor, hogy vannak itt, akik nálam sokkal szebb virágokat mondhatnak magukénak, irigy is vagyok rájuk, de azt hiszem, ez amolyan egészséges irigység, ami arra ösztökél, hogy igyekezzek mindent megtudni, ellesni, megtanulni, hogy az enyémek is olyan szép legyenek. És bocs, hogy ezt a megtudást másokkal is meg akartam osztani.

Sajnálom, hogy ilyen hosszú voltam ismét és most is erről szól a topic,ha tudtam volna, hogy ez lesz, esküszöm nem kezdek bele.

Előzmény: MilaG (11379)