ercsibe Creative Commons License 2006.09.11 0 0 1528

Asszem sajnos valami ilyesmiről szólna ez a topik...

Ez tavaly volt, 3,5 hét görögországi barangolás (esküvő+nászút) után visszaértünk oda, ahol 5 éve voltunk kint először együtt (Tolo). Az apartman magyarokkal teli (3 hét után első magyar szó)... : Hazafelé megálltunk Katerini felé. Újabb magyar szó: Húzzunk gecó, mer itt 5 centtel drágább a gírosz! (Kinézet: Zokken papuccsal, fényes rövdnaci + hálós póló...)

Amúgy idén is Görögország volt. Most nem kocsival, hanem wizzair. A tolakodást nem ecsetelem a reptéren, mert mindenki ismeri. Béreltünk kocsit, és húztunk el a fenébe. Szamária szurdokban egy nő odajön hozzánk: jajj de jó, hogy magyarok vagytok, én is magyar vagyok, annyira örülök, hogy végre magyar szót hallok stb-stb. Részünkről kedves mosoly. Kérdezte, h beszélünk-e angolul németül, mert ő nem, és tökegyedül jöttek ide, nem ért semmit, de felírtak a papírjára valamit, de nem érti. Odamegy, "lefordít" (mivel csak az időpontok voltak megadva pl: 12:00 Samaria 15:00 Agia Roumeli stb, szal ezen nem volt mit fordítani).

Mondta,h  teljesen önálló szervezés, nem irodával jött. Leborultunk magunkban előtte, mert mi uccsó napra hagytuk, és nem mertük bevállalni, h esetleg lekéssük a kompot, vagy valami közbejön, és ott kell maradni délen, és másnap hajnalban meg indulni kéne a reptérre kelet-Krétára stb. Kérdeztük, h hogy szervezte meg, megnézte-e a hajókat/buszmenetrendeket sb, mire ő: Dehogyis!!!!! Odamentem a szállodában a recepcióoz, h intézzék el, és ők lefoglalták nekem az irodában...

No comment.