toxic_twin
2006.09.11
|
|
0 0
1341
|
semmi gond, csak akkor vagyok morcos, ha reggel elfelejtem bevenni a tablettákat...
komolyra fordítva a szót, a cél természetesen egyénenként változik. Mivel a múlt héten lusta voltam bejelentkezni ide (más dolgom volt), Rover tesót kértem meg egy kérdés postázására, miszerint milyen célhangszert éremes választani, ha a felhasználó egy őszülő családapa, aki vagy 10 éve mandolinozott utoljára, akkor se nagyon, és most a gitárba beleunva, a tv előtt üldögélve szeretne prüntyögni odahaza, a maga (és kevésbés a családja) szórakoztatására. Értékhatár úgy 80 euro - 100 USD környékén. A Stagg, Dimavery műszerek elég papírzsebkendő hangulatot árasztanak ez ebay-en, a washburn, OS mandolinok viszont masszívabbnak tűnnek - képről. Tképpen a fenti célra még a görbenyakú cremonám is elmenne, csak nem tetszik a szovjet mesefilmeket idéző dizájn. Akkor már legyen olyan, ami teszik is - esetemben f-likas A, natúr vagy naplemente színeket idézve. Drágább hangszert meg - bár éppen megengedhetném - erre nem tartom érdemesnek venni.
Köszi,
TT |
Előzmény: levil (1337)
|
|