Hát ezt már igazán nem értem. Szerintem akik tanácsért fordulnak, azok örülhetnek, hogy majdan problémáikra átfogó választ találhatnak csokorba kötve. Az ötlet talán újszerű, magam is gondoltam arra, hogy a fórumnak jót tesz e, de annyian és olyan sokszor utasítottak újonnan beugrókat arra (én nem, esetleg vártam, hogy rajtam kívül más is elmondja a tapasztalatait), hogy olvassanak vissza, ami a jelenlegi állás szerint már lehetetlen, megoldás az lehetne, ha tudnánk a komolyabb hozzászólások számait és oda küldhetnénk a delikvenseket. De mert ezt nem jegyeztük fel és arra, hogy átolvassak tízezer hszt, azért én sem vállalkozom. De itt mindenkinek sok dolga van, ki az, akitől elvárható, hogy hetente leírja ugyanazt? Tőlem konkrétan már annyian kérdezték a magozást, elég hosszú téma, nem akarom már csak egyszer, de akkor mindenre kiterjedően leírni.
Az meg hogy ne felejtsük el...., kérés nélkül is az időközben befutó kérdésekre természetesen válaszol aki éppen arra jár, de hogy az előkészületek, a felírt szövegek, mivel alapvetően egy közös munkát akartam létrehozni, ez bárkit zavarna, na erre tényleg nem gondoltam! Talán szólni kéne a moderátornak, hogy eldöntse, helytelen e a dolog. Persze ha az én honlapomról lenne szó, akkor helytelen lenne, de éppen a tisztesség kedvéért, hiszen mások tapasztalatairól is szólni kívánnék, gondoltam, hogy nem saját, hanem közös lapot csináljunk, ahol mindenki megmutathatja is a kedvenceit. Azt hiszed, nekem nem lenne sokkal egyszerűbb egyedül csinálni? Esetleg kimaradnának dolgok, ha lelkiismeretlen lennék nem érdekelne, de nem szándékoztam időt és fáradtságot áldozni valami fércmunkára.
Higgyétek el, nekem ebből semmi hasznom nem származik, csak gondom, az meg hogy nem adom fel az érdektelenség és egyebek miatt, csak azért van, mert hiszek benne, hogy kell, nekem is jó lett volna sokszor. Még csak a nevem sem szerepel rajta, csak egy hülye idenemvaló nicknév. Az az egy hasznom, hogy segíthetünk másoknak, mert ha unom százszor leírni ugyanazt, akkor egyszerűen kiszállok és kész. Van bennem annyi tisztelet a leanderek iránt, hogy nem ezt az utat választottam.