Cloaca Maxima Creative Commons License 2006.09.10 0 0 371
Horec és kulináris kóstológia: köszönöm az infókat!
Horec válasza világosított fel, hogy a kristálygomba cukorral táplálkozik, ezek szerint sima vízzel elpusztul. Hát mi pont ezt csináltuk. (egy ma leszűrt adagban, amelyben már több cukor volt, ezt mintha meg is hálálta volna a gomba)
Felvetődött bennem, hogy mennyire fényérzékeny? Mert mi a "bamboochá"-t északi fekvésű ablak közelében készítjük. Egy csapott evőkanál cukor/litert kapott eddig, kb. 3-4 szem mazsola/literrel. És két nap után leszűrtük, hogy ne legyen túl erős...
A részletesebb leírásnál ezekre a szakmai trükkökre gondoltam.
A fentiekre még légyszi válaszoljatok!
Kösz előre is,
CM
Előzmény: kulináris kóstológia (370)