Cloaca Maxima
2006.09.10
|
|
0 0
371
|
Horec és kulináris kóstológia: köszönöm az infókat! Horec válasza világosított fel, hogy a kristálygomba cukorral táplálkozik, ezek szerint sima vízzel elpusztul. Hát mi pont ezt csináltuk. (egy ma leszűrt adagban, amelyben már több cukor volt, ezt mintha meg is hálálta volna a gomba) Felvetődött bennem, hogy mennyire fényérzékeny? Mert mi a "bamboochá"-t északi fekvésű ablak közelében készítjük. Egy csapott evőkanál cukor/litert kapott eddig, kb. 3-4 szem mazsola/literrel. És két nap után leszűrtük, hogy ne legyen túl erős... A részletesebb leírásnál ezekre a szakmai trükkökre gondoltam. A fentiekre még légyszi válaszoljatok! Kösz előre is, CM |
Előzmény: kulináris kóstológia (370)
|
|