Törölt nick Creative Commons License 2006.09.10 0 0 2297

Kedves Ahcahc!

Én voltam a legboldogabb, amikor rábukkantam az agathachristie.obp.hu rajongói oldalra. Számos bejegyzést írtam oda Shaba néven. Ahhoz az oldalhoz nekem ezen kívül semmi, de semmi közöm. Szerettem volna külföldi mintára egy proboards-os fórumoldalt indítani Agatha Christie-ről, mert nagy rajongója vagyok. Augusztus elején tulajdonképpen már szinte teljesen elkészült a fórumom. Elég sokáig (több napig, órák hosszat) dolgoztam rajta, de akkor még nem mertem meghirdetni sehol az oldalt. Az igazság az, hogy pont attól féltem, hogy majd konkurenciának fogja ezt érezni az odp.hu szerkesztőcsapata. Egy napon azonban, valamikor augusztus végén megszűnt az obp.hu. 2-3 napot vártam, hogy mi lesz és mivel nem indult újra, akkor ide az index.hu-ra megírtam a proboards.com-os új fórumoldalam címét. Azt gondoltam, így legalább "ideiglenesen" helyettesítheti az obp.hu-t. Ha az az oldal már nem kel életre, akkor itt van helyette ez. Elég sokat dolgoztam vele és nem értem mért kell olyannal vádolni, amihez tényleg semmi közöm!!! NEM ÉN TETTEM TÖNKRE AZ AGATHACHRISTIE.OBP.HU OLDALT!!! Úgy érzem, ha mindkét oldal működne, akkor is megférne egymás mellett a két site. Sokmindenben nem is hasonlít az enyém az obp.hu-ra...

Szóval csak annyit, hogy aki szereti Agatha Christie-t, az jöjjön és regisztráljon az oldalamon!

http://agathaforum.proboards85.com/

Üdv mindenkinek:
Suba Csaba

Előzmény: Ahcahc (2292)