nekem is töménytelen sok képem van, majd 10 giga:D
bizony rendezgesd és írd ki cd-re, mert lehet holnap már késő lesz (najó, azé' nem jön az olyan hirtelen). én már dobtam kukába vinyót a legalább 30 giga zene-és videó fájlommal együtt, szerencsére ki voltak írva, de akkor is dühítő. amúgy én már mindent átéltem PC-éileg, nem tudsz olyat mindani, amit nem csinált még a gépem, talán még csak fel nem robbant vagy ki nem gyulladt (bár ahhoz is közel állt, mert sokszor abnormálisan felmelegedett), de egyébként minden mást (kikapcsolta magát, újraindította magát, nem tudtam bekapcsolni, nem tudtam kikapcsolni, a totál lefagyásokról nem is beszélve), de a legszebb emlékem a vinyó kimúlása volt, előtte hangosan kattogott (kerepelt), onnantól már indítani sem lehetett a gépet. egy PC guru több órán át próbálta újraéleszteni, sikertelenül. amióta új gépem van, megszűntek ezek a problémák, valszeg tönkrement már az alaplap, mert régi volt, de az sem kizárt, hogy vírus tette tönkre. úgyhogy én is rettegek, frászban vagyok mikor furcsa hangokat hallok a gépből, a vinyók úgy szoktak nyögdösni, recsegni, hogy fáj. az a baj, hogy ezek mechanikusan működnek és sosem tudni mikor mondják be az unalmast.
a filmet mindenképp megnézem, én szeretem a bizarr, agyament állatságokat:XD