Gyerekek, nagyon hulyek vagytok. (Mindig azert szerettek mert megmondom a velemenyem.)
Elosszor is en eleg sokat jatszottam Eastmaneken es pocsek szarok. Latatlanban azt mondom hogy egy japan hangszer 1000x jobb mint akarmelyik Eastman. (Marpedig az is valoszinu hogy ez japan mert ugyanolyan a cimkeje mint a Japan testvereinek.) Szoval mar a hosszu tavu cel santit.
Mivel 80-90 eves Gibsonokat lehet $1000-1500 kornyeken kapni, nem ertem miert tuznel egy Eastmant ki hosszu tavu celul. Akkor inkabb szolj Pavelnek. 140e Ft. es rendes hangszered van. (Jo, az enyemnek gaz a nyaka de a hangjatol mindenki oda meg vissza van. Jovore ujrabundozas es jo lesz. Ennyi.)
Tovabba nem tartom elkepzelhetonek hogy nincs a nyakban merevites. Nagyon sokan dolgoznak fix merevitovasakal eleg jo eredmennyel. Ha valami gaz van a nyakkal azt ujrabundozassal ki lehet korigalni majdnem minden esetben. De inkabb azt tartom elkepzelhetonek hogy a faszi azt sem tudja mirol beszel.
300 Euroet en is elgondolkodnek ezen a hangszeren. A multkorit ami megjelent az ebayen is majdne megvettem, de a $482t amiert elment (ha emlekezetem nem csak) kicsit sokallottam. Nem veletlenul ment az el ennyiert.
Ugyis kezdek Jazzezni. Jo lenne egy nem bluegrass mandolin amire ra lehet aggatni flatwound hurokat.
Szerintem ugorj ra. Nem fogod megbanni. Marmint nem fogod jobban megbanni mint egy Eastmant :)