Összegezve tehát: jobb parlagoltatni a dolgot, míg a hajtányosok megegyeznek egymás között, ki mit szeretne és mik a lehetőségeik korlátai, addig nem kell erőltetni semmit.
Nem értem, miért kéritek számon rajtam, mit tettem a hajtányozás terén - semmit, nem kérdés, de mégis mit kellett volna? Én sem kértem rajtatok semmit számon! A saját szakmámba vágó kérdésekben Ti mit tettetek le? Nyugi. Nem gondoltam, hogy itt csak az kérdezhet, aki már letekert x száz km-t a sínbiciklijén és krampácsolt négy km hosszan. Mindössze próbáltam pár kérdést feltenni, az általam érdekesnek talált témakörben, és 1-2 hozzászólás után nagyon elment a dolog személyeskedő irányba - hozzáteszem, a megjegyzésemen hiába csodálkoztok, a válaszaitakból egy kívülállónak egyszerűen ez jön le (maximális tisztelet a két kivételnek)!
Ezúton is elnézést, ha megsértettelek Titeket.
Mindenki e-mailen keresne meg - bár arra senki sem gondol, hogy nem véletlenül nem publikus a címem. Mégis inkább maradok olvasó - mint eddig - jobb ez így. (Még valami: foncsoR, nem foncsoL!)