Néhány zalai utasszámadat szeptember 2-áról (szombatról):
A 23-as vonalon Zalegerszegről Rédicsre 6.30-kor induló 39019.sz. vonat az eddig Bz-n látott legótvarabb állapotú WC-s Bzmot 177 + 1 "börtön" mellék összeállításban közlekedett, Egerszegről összesen 7 utassal indult el (3 a motorkocsiban, 4 a
mellékben), Bocföldén és Sárhidán utascsere nem volt, Bak 1 fel, itt kereszt a kb. 20 utassal Zalaegerszeg felé tartó 3 kocsis 39020.sz. vonatal, majd Baktüttös 0, Tófej 1 le, Rádiháza 0, Gutorfölde 1 fel, 2 le, Ortaháza 1 le, 1 fel, Csömödér-Páka 3 le, 2 fel, Iklódbördöce 0, Lentiszombathely 4 perc sietés és 0 fő utascsere, Lenti 4 leszálló, 1 felszálló , onnan ismét pontosan, rajtam kívül még 1 utassal ment tovább a szerelvény Rédicsre, ahol így 2 leszálló volt.
Rédicsen nincs pénztár és nagy megdöbbenésemre nem a jegyvizsgáló ad jegyet, hanem a szolgálati lakás előszobájában lehet a jegyet 1/2 8 - 18 óra között megváltani.
Vissza a Rédicsről 8.11-kor induló 39012.sz. vonaton 10 utas volt (4 a motorban, 6 a mellékben, ami engem és egy 5 tagú családot jelentett). Lentiben hagytam el a vonatot, ahol 3 leszálló és 7 felszálló volt.
Innen kisvasutazás következett, majd Csömödér-Pákától ismét a 23-as vonal.
Ahhoz képest, hogy a meglehetősen kihalt faluban a légy zümmögését is lehetett hallani és azt hittem, hogy rajtam kívül nem lesz felszálló 15.10 körül nagyon megélénkült az állomás, a 15.24-kor induló 39016.sz. vonatra végül 12 felszálló volt itt (nem csoport, a kisvasúttól pl. csak én jöttem, hanem különböző egyéni, vagy családos utasok) és 1 leszálló is akadt. A reggeli szerelvényhez volt ismét szerencsém, a mellékben 4 utas érkezett Rédics-Lenti felől.
Ortaháza 1 fel, 0 le , Gutorfölda 3 le, 1 fel (itt kereszt a 3 kocsis 39013-al, amin összesen kb. 15 utas volt), Rádiháza 0, Tófej 1 le 1 fel, Baktüttösön és Bakon nem volt utascsere, Sárhida 3 fel, Bocfölde 1 le 0 fel, Zalaegerszegen egy babakocsi lesegítés miatt teljes pontossággal nem tudtam megszámolni a leszállókat, de kb. 20 utassal érkezett meg a vonat a végállomásra.