Adamwarlock Creative Commons License 2006.09.08 0 0 5620

Nos, igen. Ha a dalok külön részeit elemzem semmi hibát nem találok, de az  album nem áll össze egésszé(Mármint Maidenes szinten). Sokaknak az a taszító(amit egynéhányan már leírtak ide), hogy bizonyos részek nem illeszkednek bele a számba, nagyon elütnek tőle. Nekem például emiatt nem jön be a Lord Of Light. Nem bírom végighallgatni, mert nekem olyan érzésem van(jelzem nem csak ebben a számban az albumról, de ennél a legidegesítőbb), mintha elindulna a téma, megy-megy, elér a refrénhez, megbicsaklik az egész, kivetve engem a hangulatból, és rohadtul lelasítva nyom egy gagyi refréntémát. Ebböl a számból a refrén oly mértékben kilóg, hogy a falra mászom tőle. És nekem baj, ha egy szám egy ponton megütközik. Lehet, hogy ezzel valami harctéri fíílinget akartak kölcsönözni a számnak, de nekem ez nem fekszik.

Nekem eddig minden ismerősöm, aki hallotta a lemezt(mindegyik nagyon szereti a bandát, ismerik minden számukat, szinte minden itthoni koncerten kint voltak) vagy azt mondja, hogy Dickinson egész egyszerűen szar, vagy azt, hogy  nem stimmel valami a hangjával. Sőt, van aki belehallgatott a Brighter-be és azt mondta, hogy nagyon meggondolja, hogy egyáltalán meghallgassa a lemezt, ha Bruce így nyomja végig...( Amúgy nálam is minden nap ez pörög a lejátszóban, és az album nem rossz, a fiúk nem tudnak igazán tré dolgot kiadni a kezükből, de szerintem most olyan tájra tévedtek, ahol nem igazán tudnak kiigazodni.