Én nem hiszem, hogy az általad említett kritikák anti-Maidenesek lennének, ha valakinek a dobjáték nem tetszik, azt írja le, ha valakinek a kiszámíthatóság és a sokszori ismétlés, az azt írja le, de ettől még nem utálják a Maiden-t, mint ahogy szerintem egyikünk sem, aki rendszeresen nyomon követi eme topicot.
Meg kell, hogy mondjam, az új album nekem is csalódás. Én ezt úgy foglalnám össze, hogy minden nóta magán viseli a tipikus Maiden jegyeket, de gyakorlatilag majdnem mindegyikben van olyan rész(ek), amelyek egyszerűen nem illenek oda, és ettől nem kerek egész. Az elmúlt másfél hétben jópárszor végighallgattam az elejétől a végéig, de egyetlen egyszer sem éreztem, hogy felkapjam a gitáromat és máris próbáljam leutánozni a riffeket, ebből a szempontból mindenképp csalódás. Ha pedig győzködi az ember magát, hogy hát nem is olyan rossz, akkor rég megette a fene az egészet.
Nem baj, ettől még ugyanúgy Istenek, és ugyanúgy szeretem őket, és ugyanúgy várom, hogy kis hazánk közelébe érjen turnébuszuk, mert összes ezt megelőző munkásságuk zsenialitás.
Up the Irons!