LeandEra Creative Commons License 2006.09.07 0 0 11287
Nagyon rendi vagy, hogy felvállaltad ezt az ismeret-átadó dolgot! Szívesen segítek, ha van mit, de amit én tudok, azt Te is, legalább is az eddig leírtakhoz nincs mit fűznöm. Itt egyébként is új vagyok. A vegyszerekről meg azóta nem szívesen nyikatkozom, mióta egyszer közvetve tönkretettem Anyám virágját. Igaz, kapott másikat, és az a szer nekem bejött, ezért ajánlottam. Nyáron jobban ráértem, de most sok a munka, + iskolakezdés, a kislányom 5.-es, most kezdte a gimit, (ami azóta hogy idejártál 8 osztályos lett). A leanderek helyett most az ő lelkét kell ápolni. A nagy ugyanitt 8.-os, szerencse, hogy neki nem kell idén pályát választani. Minden nap főzni kell, mert itthon ebédelnek, stb. De ez mellékes. Szerintem a többiek is így vannak, ez nem érdektelenség, átfutják amit írsz és örömmel látják, ha nem tudják kiegészíteni. Ha lesz valami, amit máshogy tudunk, akkor jelezzük. Hidd el, ha nem is adnak hangot neki, sokan hálásak Neked azért, hogy megosztod a tapasztalataidat minden ellenszolgáltatás nélkül. A többiek nevében is: KÖSZÖNÖM!
Előzmény: anblock_italia (11281)