buyer1 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 134

Nem bírom ki...

A választások előtt, vagy max amikor "nyertek" láttam egy felvételt: egy közepesen koros nyugdíjjas hölgy csöpögő nyállal, teljesen átszellemülve mondta GYF-nek, idézem "...aztán majd jó nyugdíjjat adjál nekünk..." Akkor hányingerem lett.

Mára az állapotom árnyaltabb, masszív hányingerem, szegfűfóbiám is kialakult. Lehet tapsolni ennek (megfelelő szó keresése folyamatban) .......-nak.

Ha igazak a híreim ez az eü miniszter úr (kis ú-val) már orvosnak sem volt igazán jó, sőt a rábízott kórházzal sem, valamint a kollégáival sem bánt rendesen...

(erősen cenzúrázott mondat)

Igen, egyetértek az előttem szólókkal. Meg kell nézni a járulékterheket. Meg kell nézni a meglévő gyógyszrárakat. Itt jegyzem meg, KEDVES MINISZTER és MINISZTERELNÖK ÚR, hogy SOHA nem kaptam ingyen gyógyszert. Ami jellemző, hogy egy megfázásos, fertőzéses állapotban ezreket fizettem gyógyszerre, detáppénzre nem mentem (mehettem), lázcsillapító 100% fizető!!!, némi C vitamin dettó. A papírzsebkendő SOHA NEM VOLT INGYEN. Magyarul: ez nekem mindig ráfizetés volt.

Bravó, erre legyen egy-két vizidíj, amit ugye mert megalkották (marha banda) lehet EMELNI, ilyen-olyan indokkal.

Komment: egy szlovákiai magyar ismerősöm asszisztens egy ottani körzeti orvosnál. Amikor volt receptdíj, akkor az orvos osztott szorzott, mert több esetben olcsóbb volt megvenni a betegnek a gyógyszert recept nélkül, mint  a támogatott ár+recepdíj.

Gondolom az "elvtársak" nem gondolják komolyan, hogy az orvosnak ez lenne a dolga. Ha ezt gondolják, akkor én még cifrább dolgokat gondolok...

KÖZTERHEK: Minap megjelent a munkahelyem számláján 700 EHUF APEH inkasszó. Emiatt a béremet nem kaptam meg időben. A folyószámlánkon masszív TÚLFIZETÉS VAN, de ha az adónemet tekintem , volt 400 EHUF elmaradás (mégegyszer: összesítve túlfizetés) 400 helyett 700-at vettek le. Tudtak volna többet is, likvid a cég. Eggyi volt betervezve. EGY NAPIG telefonálgattam a T Sáphatóságnak, hogy mi a fene ez a cucc a számlán. Minősíti őket, hogy NEM VOLT 30 napot meghaladó tartozás. Jakérem, "tévedtek"... Depláne nem kicsit. Undorító. Taps helye GYF csapatnak.

Eközben: szórják a pénzt "állami kampányra: nemfogfájni" kolornyomás, többoldalas, irkafűzött...

Médiareklámok tömkelege (gondolom ez is pénz)

Öszödön agyalnak, (oda-vissza út, biztosítás, zaba, pia...) nem igyen, azaz a mi pénzünkből.

Nekem ez az emberforma egy sáska. Nézzétek meg jobban. Sőt az egész banda. Az elmúlt 16 (?) évben annyi történt, hogy iszonydrága öltönyökben, pöffeszkednek a mi pénzünkön. Kiadások csökkentéséről nem hallok semmit. Bevételeket forszírozzák.

Most éhgyomorra ennyi.

Üdv

B

Előzmény: Batka_666 (111)