Sziasztok!
Egy kis vitaminos sztori:
Párom vett magának Dr. Lenkei féle "Alap" vitamincsomagot.
http://www.drlenkei.hu/index.php?site=produkt&produkt_id=5
Egy adagban hét tabletta van /ennyi bogyót még a nagyanyám sem szed :)/, megnéztem, hogy mit és mennyit tartalmaz a cucc. Összehasonlítottam az én kis Daliy One vitaminommal, és szinte minden vitaminból jóval több volt a Lenkei termékben, mint az enyémben. Persze ez önmagában még nem is volt nagy szám, mivel a 7 tablettányi adagban már előre gondoltam, hogy bizonyára több "anyag" van mint az én egy szem tablettámban, viszont a leírásokat összehasonlítva kissé meglepődtem.
Daily One: "Az egyik legjobb és immáron leghíresebb multivitamin és ásványianyag készítmény testépítők, erő- és más versenysportolók számára."
Dr.Lenkei féle Alap csomag: "Javasoljuk: a) kezdő vitamin csomagként felnőttek számára az első hónapra, b) kis termetű vagy kis szellemi, fizikai terhelésnek kitett felnőtteknek tartósan is, és c) 35-40 kilogramm testsúly feletti gyermekek számára."
Azért ez kicsit mókás. Amiben kevesebb vitamin van, az versenysportolói cucc, amiben meg több van, az törpéknek, nem mozgó felnőtteknek vagy gyerkőcöknek való. :)
Na itt igazodjon el az ember vitaminkérdésben. :)