hello. olvastam amit írtál. így van, messinek sajnos voltak problémái gyermekkorában a lábaival. mai napig nagyon jól látszik ez, pl. ha visszanézi az ember ahogy üldözi kakát a 3. brazil gól előtt. amúgy messi egy zseni, mint már írtam. nem véletlenül játszik a barcelonában.
a görbe lábú garrincha?:) az egyik legnagyobb brazil focista volt akit hordott hátán a föld. mindenki tudta merre fog cselezni és ő mégis újra és újra el tudta adni ugyanazt a mozdulatot a védőknek:) a nép imádta, ő a nép egyszerű gyermeke volt, úgy is élt. elég nagyvérű fazon volt, botrányos dolgai is voltak. mikor betették a földbe, 200ezren voltak a temetésén. ez mindent elmond arról milyen focista volt ez a fickó.
most néztem végig az előbb a wales-brazília bő 30 perces összefoglalóját. brazília félgőzzel is kialakított egy tucat helyzetet, amelyből kettőt értékesített csak. dungától nagy húzás volt ez, hogy bátran nyúlt új emberekhez. és ezek az emberek nagyon meghálálták eddig a bizalmat. pl. wagner love is, akit az előző kapitánynak eszébe sem jutott volna betenni a kezdőbe egy CSZKA Moszkvából. és lehet hogy wagnernek ronaldóhoz képest nincs neve, meg kék varkocsba van fonva a haja, de úgy érzi a kaput ez a srác, mint kevesen. és szerintem jobb a helyzetkihasználása, mint a "dagié". na meg marcelo gólja se volt kutya. hallunk még erről a 18 éves srácról, az tuti.
de persze ezek felkészülési meccsek csak. itt majd a tétmeccseken lehet látni igazán, hogy milyen kezdőcsapatot is képzel el dunga. az viszont 100% most már, hogy komoly változások lesznek és azt hiszem dunga érzékeny búcsút vesz majd néhány korábban kirobbanthatatlan embertől.