Agent J Creative Commons License 2006.09.06 0 0 2406

Sziasztok!:)

Szóval... Lehet, hogy senkit sem fog érdekelni, de a kezdőtársak okulhatnak belőle! Természetesen ez az én szubjektív véleményem, és messze nem mérvadó!

Szóval... Helmet ügyben megpróbáltam pár típust! A Bike nagyon kényelmetlen volt, és annyira "idegennek" éreztem... ráadásul a kidolgozása sem nyerte el a bizalmamat... Kipróbáltam egy Adams sisakot is, ami viszont rögtön olyan volt, mintha az ÉN nagy tök fejemre szabták vola, szinte egyből olyan volt, mintha a testem része lenne! Kényelemben és kidolgozásban nagyon jó volt! Sajna VSR-4-es pénteken lesz, ezért azt nem tudtam kipróbálni...:( Volt viszont Revolution... Úgy indult, hogy már a kézbevételnél láttam, hogy vm furcsa a bélésében... Felvettem, és nagyon durva érzés volt (negatív értelemben...), egy majdnem 50.000 HUF-os sisaktól azé' jóval többet vártam! Ráadásul ugyanazzal a méretmegjelöléssel sokkal nagyobb volt, és lötyögött a fejemen. A rács rögzítése más...de szerintem annyival nem jobb, mint amennyivel drágább...

Próbáltam Benson, és Bike vállvédőket, a dupla "beakasztós" változatból. Be kell vallanom, hogy az általam próbált Bensonok kidolgozása sok kívánnivalót hagyott maga után, a Bike valamivel jobb volt... Péntekre lesz egy Rawlings, ami megrendelésre jön, és lesz pár Warrior IV-es.

Néztem pár térdvédőt, és nagyon elégedett voltam a választékkal! Alkarvédőt is próbáltam... Azt a vastag szibacsossat, ami könyöktől csuklóig ér... Két méret volt, a kicsit fel sem tudtam húzni, anagyobb pedig túl nagy volt, és ráadásul borzasztó kényelmetlen! Szerencsére találtam megfelelőt, ebből is volt választék!

Kíváncsi leszek a pénteki napra!

Mégvalami... Egyik kolléga azzal nyaggat, hogy a Soldiers a Green Bay Packers "mintáját követi"? Nem tudtam válaszolni pontosan, de arra gondolok, hogy a katonák nem utánnoznak senkit, és a hasonlóság a véletlen műve. Igazam van?

AJ