anblock_italia Creative Commons License 2006.09.06 0 0 11273

Hát biztos, hogy sokmindenben igazad van, de én ebben a helyzetben amolyan néma kacsa vagyok, mivel duntsztom nincs a lehetőségekről. Ez nem egy önálló honlap, ahol azt csinálunk, amit akarunk, hanem egy ingyenes valami, amibe be kell tenni mint egy sablonba a dolgokat. Riky nagyon aranyos, hogy foglalkozik vele, de nagyon sok dolga van mostanában, erre sem számítottam, hogy elkezdi. Dehát ez csak a kezdet, addig csináljuk, ameddig akarjuk, annyi képet teszünk fel, amennyit a tárhely kapacitása megenged, de én sem tudom ezt főállásban csinálni és Rikyt sem akarom macerálni állandóan.

Mindenesetre az igaz, hogy túl homogén a szöveg, de félek ezen a gportálon csak így lehet. Talán képekkel lehetne tördelni, de maga az, hogy így kiemeljük a figyelemfelkeltő dolgokat, talán nem lehet. De szívesen átadnám a stafétabotot valakinek, aki ehhez is ért és ideje is van és akkor sokkal gördülékenyebb lenne a dolog. De talán várjunk egy kicsit, hátha majd Rikynek több ideje lesz és akkor többet macerálhatjuk. Feljegyzem a javaslataid hsz. számát és majd természetesen figyelembe vesszük.

Előzmény: oleandro (11272)