viva la diva Creative Commons License 2006.09.05 0 0 11396
Kedves snooker fórumosok,

sikerült végre a hosszú nyár után visszaolvasnom a fórumot, egész addig ahol elmaradtam. Látom, hogy a magyar közvetítés örök téma, és most már én is hozzá tudok szólni, mivel a Northern Ireland-ot magyarul hallgattam. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mindig Rolf Kalb-ot hallgatom, aki tényleg jó, mint ahogy ez itt már el is hangzott. Vagyis van összehasonlítási alapom, és azt kell mondjam, hogy az általatok leírtak alapján én sokkal rosszabbra számítottam. Jó, ezek a "Grehem Dott"-féle kiszólások tényleg vannak, de összességében ez a Kurucz nevü ember ért a snookerhez, sokat tud a játékosokról (no azért voltak furcsa sztorik, pl. a Ronnie, Matthew, Paul 3 jóbarát elmélet), és elég jól is közvetít, ott beszél és ott hallgat ahol kell, tudja mi fog történni, stb. Az én fülemnek eleinte csak a "biztonságit játszik" kifejezés volt nagyon furcsa, ugyanis a safety az Rolf Kalb-nál is safety, és nem "Sicherheitsspiel" vagy valami hasonló. De két nap után ehhez is hozzá lehet szokni, és ha sikerülne kiiktatni a közvetítésböl azt a nagyon szörnyü második figurát, akinek a nevét sem jegyeztem meg, mert minek, szóval ha a Kurucz egyedül csinálná, vagy idönként beülne mellé egy hozzáértö (játékos, edzö pl.) akkor ez nem is lenne rossz.

Össze tudná valaki foglalni 1-2 mondatban, hogy fogadta Ronnie a vereséget?
Nagyon le vagyok maradva, sokat kéne olvasnom, sokáig nem voltam számítógépnek még a közelében sem. Ugyhogy köszi, ha valaki megteszi.
Igérem ezután rendszeresebben benézek, és nem leszek egyszerre ilyen hosszú.