r.anger
2006.09.05
|
|
0 0
132
|
ez a tócsa az én kanyoningomból kimaradt, biztos azért mert mire leértünk már kissé fáradtak voltunk meg az eső is esett. Mi az utsó nagy csuszdán is lementünk, bár az igazat megvallva nekem az már olyan volt h. na akkor ezen is legyünk túl, aztán vége. Azért persze nem volt egyszerű, le sem néztem olyan meredek volt :-) Ráadásul ott leültünk és a mellényünknél fogva "lógattak" be a túravezetők. Nekem ezek a nagy szikláról ugrások annyira nem jönnek be. Az első 10 m-es ugrásom után azt mondtam h. na ez az amit többet soha, mert nem jó érzés. Egyszerűen nem jön be ahogy a levegőben azt érzem h. zuhanok, még mindig csak zuhanok, és még mindig zuhano, hol van mááá a víz, aztán a megérkezés sem túl kellemes. Egyszer kipróbáltam nem jött be, így ezeket a nagyobb ugrásokat kihagyom, de a kisebbeken többször is vetődöm :) unokaöcsém az első nagyobb ugrásánál olyan hátast dobott, akkorát csattant mindenki felszisszent, de persze Ő büszkén mászott ki :) én az ugrás elött csak annyit mondtam neki: " idefigyelj Öcsém, úgy ugorjál h. egyben maradj, mert Jóanyád kinyír engem ha bajod lesz" :-) leugrott, túlélte, egyben maradt, aztán ugrott mindenhonnan :) hpersze a technikáján van mit javítani :) |
Előzmény: freelance (131)
|
|