djuice
2006.09.05
|
|
0 0
3454
|
Háááát srácok, már tényleg nem bízhat az ember a saját fülében sem??? Történt ugyanis hogy most halottam egy VK8-at Rolikáéktól Leslievel. És... és... és... gyakorlatilag hozta a Hammondos lúdbőr feelinget szégyenszemre. Mondom ez ennyire nem lehet megalázó, ezért kinyomtuk PA rendszerre, élesítettük a COSM modelling leslie és overdrive dolgait és lássatok csodát úgy sem prüszkölt érdekesen, vagyis jólfésült orgonához illő volt a hangja. Nyilván a műlacija nem a top, de ha menüben lehet rajta varázsolni akkor az is másképp szólhat. Mindenesetre eredeti lacikával elég jó volt a direkt hangja. Szóval nem tudom, akkor mégis csak az ember fülével/lelki-hangulati állapotával van baj mikor vmire rámondje hogy szar vagy épp ellenkezőleg, hogy jó????? Én már kezdem magam nemérteni lassan! :) Remélem ez még nem a szemilizás jele! :) De most tényleg! És különbenis a fizikaórán aztat mondotta a tanítónéni, hogy "egy mérés nem mérés" alias ne itélj sose elsőre! Ez most kérdés is egyben! Tube kolléga! A Vk7 miben is volt másabb a 8-nál a billentyűt kivéve? |
|