Törölt nick Creative Commons License 2006.09.05 0 0 989
hallottam olyanokat, hogy a képviselőtestület egy kisebb faluban mélyen alulképzett egy pedagógushoz képest, ezért igen nagy örömmel szívatják a pedagógust.

Haaat, az az iskola bizony le fog zulleni, tessenek normalis kepviselotestuletet megvalasztani, erre nem tudok jobbat mondani. Ez nem is kepzettseg kerdese, a szanto-veto kepviselo is lehet joszandeku es ertelmes. Ahol igenytelen ostobak a fenntartok (meg az o valasztoik, khmmm), ott nem lesz jo iskola sehogy se, se bertablaval, se anelkul. :-(

Úgyhogy én inkább amondó lennék, hogy az állam adja oda a bértömeget, és kösse ki, hogy azt másra felhasználni nem lehet.

En ezt siman fejpenznek neveznem, de vegul is nagyjabol ugyanott vagyunk. A bertomeg ilyeten felcimkezese hatareset, ha nagyon el akarjak cseszni, ugyis elcseszik, ha meg jol akarjak csinalni, akkor ne kossuk meg a kezuket feleslegesen, szerintem. De mondjuk ez csak ilyen velemenyvazlat.

Ha meg marad a mai rendszer, az nem ösztönöz, hiszen bármit, bárhogyan csinálsz, csak ugyanannyit kaphatsz, és azt meg is kapod.

Igy van, ezen valtoztatni kell, orommel hallom, hogy ez a terv (ezert nyilt eleve az egesz topic, asszem).

ZOH
Előzmény: renegade (980)