DirtyBob Creative Commons License 2006.09.05 0 0 2382
Nem nagyon értek veled egyet.

Augusztusban voltunk sartin és nekemsem igazán jött be, az a helyzet hogy semmi görög hangulata sincs, minden boltban magyarok, étteremben bécsiszelet stb..
Gyrosba mustár meg kecsap tzatziki helyett??? Borzalmas, a táj az szép, bár vannak ennél sokkal szebbek is, viszont a város egy turistagyár. Voltam már több helyen görögországban, de sarti tetszett legkevésbé. Hozzák viszik busszal a turista állatot erről szol ez egész város. A szállás is igen szar volt és drága is. Szerencsére a második hetünket kempingben töltöttük pefkohori környékné, sokkal hangulatosabb volt mint sarti. A legkeményebb meg a távozásunk napján egy csorda buszos magyar volt nem akik nem bírtak várni 10 percet hogy elhagyhuk az apartman, és elkezdtek bepakulni tolakodni miközben mi még pakoltunk ki. Hihetetlen igénytelen emeberek voltak, legalább azt megvárták volna amíg kitakarítják az apartmant.

Szóval nekem ennyi volt sarti asszem utoljára voltam ott. (És még narancsfák sincsenek) Jövőre valószínűleg peloponészosz megint.

Aki igazi görögországban akar nyaralni az nem menjen olyan helyre ahova buszos utakat szerveznek!!!
Előzmény: A_T_T_I_L_A (2355)