Doki - The Soldiers Choir Creative Commons License 2006.09.04 0 0 2382

Üdv Mindenkinek!

No... Kicsit késve jutottam úgy a gépemhez, hogy normálisan tudjak írni és ne kutyafuttában.

Gratulálok a szurkolók nevében mindkét csapatnak. Köszi a kisfarkasoknak a szurkolást. Ez egy jó meccs volt. Megérte elmenni Pestre! Újra tanultam egy kicsit. Ja és a hangom is kezd visszatérni.

Az összes régi és új sérülteknek mielőbbi jobbulást kívánok!!! Kelletek nekünk!!!

Szurkolás szempontjából viszont fájdalmasak a tapasztalataim!!! A kisfarkasokat leszámítva a Soldiers szurkolók kb. 15-en voltak (buszos csapat+pestiek)! Tavasszal egy nagyobb buszt is meg tudtunk tölteni! Igaz, kellemesen és családiasan telt a nap, de szerintem nektek is nagyobb motiváló tényező lett volna egy 50 fős kórus bíztatása! Vagy nem jól gondolom??? Valamit ki kellene találni, hogy többen jöjjenek titeket buzdítani. Mi, akik szombaton is ott voltunk veletek, a szurkolói buszon beszélgettünk erről és a közeljövőben ezügyben össze is dugjuk a fejünket szerintem. DE... Srácok! Nem lehetne a családot, rokonokat és ismerősöket kihívni? Márcsak azért is, hogy büszkék lehessenek rátok. Nem az a legnagyobb hajtóerő, ha ott van a közelünkben az, aki számít és szeret és aggódik, stb? Megmutatni nekik, hogy milyen sportemberek vagytok!!!

Bízom benne, hogy a kövezkező meccsen fürtökben fogunk még a fákról is lógni!!! Én személy szerint nekiesek a barátaimnak, hogy jöjjenek minél többen.

MI SZERETJÜK A SOLDIERS-T!!!

GO SOLDIERS!!!

Doki