hicar
2006.09.04
|
|
0 0
4272
|
Visszajöttem a nyaralásból, üdvözlök mindenkit! A nyáron kb. 3000 km-et autóztam a lacsi sedannal. Nagyon megvagyok elégedve vele mindenféle útviszonyok között megállta a helyét hegyi útak autópálya stb. fogyasztása 8-9 liter attól függően. Ami feltünő volt, hogy a deréktámasz igen hasznos a kocsi ülésében. 8-9 órás autózás után sem fájt a derekam teljesen kényelmes volt az utazás. Nekem nagyon konfortos volt az autó, vezetése is nagyon kellemes. Csak dicsérni tudom. Egy kis tapasztalat: Májusban a sok útfelbontás miatt - ez már katasztrófa ami Bp.-en van - sokat kellet araszolnom, ennek hatására néha elkezdett rángatni a motor. Szerviz - azt mondták nem nyúlnak a motorhoz mert nem találtak semmi hibát, valószinüleg kokszosodásról van szó. Járassam meg a kocsit hosszabb úton, városban pedig nagyobb fordulatszámnál kapcsoljak úgy 3000-4000 között váltsak föl. Igazuk lett mert mire hazaértem a nyaralásból újra a régi a lacsi. Szépen finom jár az autó a rángatás megszünt. Üdv mindenkinek. |
|