Sziasztok! Lefekvés előtt azért még én is beköszönök. :D
Szeretnék mindent megköszönni, ez nagy élmény volt. Ennyi jó fejet egy rakáson... :D ritka, na. Krizsinek és a gondoskodó nőknek külön nagy köszönet! A kaja... huhh... über! :D Tudtok főzni!
A gépekről inkább nem mondok semmi különöset, mert az a hely alkalmatlan bármiféle tesztre. Azért mégis valami: a legjobban nekem a Linn céda, Bigi erősítője, Arzachel Tannoyai jöttek be. Előfokban nem tudom, nem fogtam ki olyan periódust, hogy a szívemhez közel álló hangú (lenti) rendszeren meghalljam, de ddl Audio research-e és Jolida előfoka sztem killerek. Na és Dys-cus elpukant csövese, amit sajnos nem hallhattunk. Krizsivel nagyon-nagyon együttérzek a leszakadt tű miatt, de erről senki nem tehet. Ez otthon is megadta volna magát.
Külön élmény volt Feri szettje, ez megerősítette bennem azt a gondolkodásmódot, hogy a számgépnek igenis helye van egy zenedében! Az az Altmann nagyon ottvan!!!
Fikázni tudnék rengeteget, de a kezdő mondat miatt nem fogok. Sokminden történt és szólt ott ahhoz, hogy a magam kis következtetéseit levonjam és utólag belegondolva némi szemléletváltozásra nekem is szükségem van. Nem kell nagy dolgokra gondolni, csak a zenéhez való hozzáállás, a zeneiség felismerése a tiszta hangzás rovására c. fejezetről van szó, ismeretlen művek hallgatása esetén. De azért hallottam amit hallottam, minden ottani szavamat vállalom. :D Én már csak ilyen vagyok. 1 bites az értékelési rendszerem, nem szeretem szépíteni a dolgokat, hallok amit hallok, kimondom amit gondolok, ez van. :D
A lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy megismerhettelek benneteket élőben is! Remélem jövőre is összejövünk, akkor én is szeretnék vinni majd valami kritizálni valót a "fikázni könnyű, alkotni nehéz" szellemiség jegyében! :DD
Na jót ne halljak, aludjatok jól! :DDD