terla Creative Commons License 2006.09.02 0 0 5446

Bravó Sárkány szintén!

Látod, ezekben a helyi dolgokban igazán eredményes és NAGY vagy. Távhő, áram,hulladék, viteldíj stb, csak így tovább. Örülnék, ha az építési engedélyek megadásánál , rendezési tervek bírálatánál is segítenél. Gyere be a  Városgazdálkodási és KörnyezetvédelmiCivil Kerekasztalba, számítunk rád. Rövidesen elnöknek is javasolnálak, komolyan!

Politikatörténésznek már kevésbé látlak jónak:-((

Rdei, ismét te, (illetve a Liberális doktrinerség ) következel:-)

Vizitdíj és társai: Mivel a vérnyomáscsökkentőmet  és a szemcseppemet csak 2 hónapra írják ki, ezért 2 havonta kell  2 orvoshoz mennem. Nem lelkizésért és szociális társalgásigényből, CSAK gyógyszerért.  Legtöbbször be sem mentem, csak odaadtam az aszisztensnek a gyógyszerek nevét, meg hát már tudják is. Tehát csak emiatt évi 3600ft-ot vesztek ki a zsebemből. Velem együtt sok százezer , krónikus betegségben leledző nyugdíjasnak/ kisnyugdíjasnak. Erről a helyzetről mindkét politikai oldal, illetve médiájuk hallgatott eddig.

A forráskivonásban is jeleskedtek, úgy látom.

Ancsin Zita fotogén, vonzó hölgy. Egyelőre csak ennyi pozitívumot látok.

Viszont Tiborcsikék kampányszereplése az Indóház előtt kiábrándító volt tegnap az Aktuálisban. Ellopta a Városvédő szót, csak többesszámba tette. Mikor megláttam, mi készül, pánikszerűen elkerekeztem onnan. Így azután a valódi  Városvédő E.-ből senki nem volt ott.