Teddy_KGB Creative Commons License 2006.09.01 0 0 551
Nagy meccs? Szerintem sokaknak (nekem is) életük eddig látott legnagyobb meccse, pedig nem is vagyok Andre fan, de tisztelem a tudása miatt, és hogy ilyen idősen is simán a legjobbak között van. A 4. szett végefelé már nagyon látszódott már rajta a fáradtság (el is tűnt seperc alatt a 4:0), és amikor az 5-ben rögtön lebrékelte volna Marcos, egy fillért nem mertem volna Andrera tenni. Szerencsére fordított, és ha nem is olyan könnyen hozta az adogatásait, mint Marcos, de azért tisztességesen fej-fej mellett haladtak tovább, amikor is jött Marcosnak a combsérülése, alig tudott mozogni. Utólag már vicces, hogy  ekkor annyira szórakozott volt Agassi, hogy asszem két (vagy három) bréklabdát is kellett hárítania (pedig az első gémet levonva addig azért minden erőt beleadva, de sikerült hoznia a szervagémjeit) , pedig nem is kellett volna megerőltetnie magát (az első szervái gyakorlatilag egyáltalán nem jöttek), jobb is hogy nem kellett TIE-t játszania, mert egyre inkább eltűnőben volt Marcos sérülése. A lényeg, hogy győzött : Andre! :)
Előzmény: Faramir74 (549)