Törölt nick Creative Commons License 2006.08.31 0 0 412

http://sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2006/08/11/MNGL2KGOOB1.DTL

Itt egy részlet a San Francisco Chronicles-ből:

The alleged London terrorists -- "homegrown" Britons, according to British authorities -- may have obtained the similar sophisticated liquid explosives that were to be used in the Operation Bojinka. The explosives, which can be hidden in a small bottle, like those used for contact lens solution, are hard to detect, and were originally developed by /Ramzi /Yousef, whose uncle, Mohammed, was the chief architect of the 9/11 attacks.

Én nem innen vettem, hanem valamelyik nagypéldányszámú magazinban olvastam, de az már nincs meg, igy pontosan nem emlékeztem részletekre.

Egyszer régen reptérbiztonságról volt nagy projectem, amiben a lehetséges bombakészitési módszerek és anyagok fel volt sorolva... jót röhögtem, hogy mütrágyára rápisiléssel is lehet robbantani. Pedig lehet.

Gonosziszlámterroristák egész léte akörül forog, hogy miként irtsanak ki másokat. A világ terrorelháritása bombák és mártirjelöltek után kutat, hogy a többi, normális ember úgy élhesse hétköznapi életét, hogy ne kelljen félnie, felrobbantják valahol.

Te meg protestálsz, és humanitásod illusztrációjaképp megirod, hogy senki ártatlant nem hagynál bántani.

Shakespeare irta: "the lady doth protest too much me thinks." Én is.

Előzmény: ikaljan (410)