máté g Creative Commons License 2006.08.31 0 0 951

Nekem kicsi vadnarancsaim vannak, de egy ismerősömnél 8 éves van és még mindíg nem terem, bár kevés fényt kap, talán ezért. Viszont beszéltem már olyannal akinél terem és azt mondja finomabb mint az igazi, balzsamosabb az íze és inkább a mandarinhoz hasonlít. Ha valakinek kérdése van inkább telefonon keressen, egy darabig nem leszek gépközelben.

Egy info mindenkinek, aki érdeklődik a fagytűrő egzotikumok  iránt. Ez egy megbízható tipp, nehéz megbízható kertészt találni, ezért én most ajánlok egyet, aki nekem jó barátom is . Lehet,hogy már ismeritek, de hátha nem.  Ő Bene László. Neki többek között van 2-3 fajta datolyaszilvája(Diospyros kaki)amelyek saját nevelésű kiültetett fáiról vannak oltva kiültetve nevelt alanyokra, 2-3 Fajta jujubája és paw-paw-ja(Asimina triloba) is van, amit magyarországon még más nem árul, 1,5m-esre növő télálló kaktszfajtája, stb. télálló gyümölcs, dísznövény.  Őt bátran merem ajánlani, sokmindent hoztam már tőle és csak + tapasztalataim vannak  vele. Az ő telefonszáma: 06 30 387 93 07                              Üdv mindenkinek!                                                                         

Előzmény: Taxus (950)