MGP Creative Commons License 2006.08.30 0 0 1866

Nem tudom milyen jogon, de hozzászolok mint LT használó....azt hiszem 5 km-t mentem vele :)))) Ezen táv alatt semmi gondom nem volt vele :) Bár úgy éreztem, hogy otthon ülök a kényelmes fotelombam, hallgatom a zenét és a Travel-t nézem szélesvásznun. Csak itt a kanyarban bedölt velem a fotel, és nem távirányítóval hangosítottam a zenét hannem a gázzal.

Na hogy némi értelme is legyen a hozzászólásnak, az utitársunk aki végigjött vele a Nordkappi uton egyáltalán nem nagy termet, lábujhegyen ért le a megterhelt motorrol. A motoros középállványt neki találták ki, mi csak pénzt akartunk szedni a látványért, mikor megálltunk valahol.Rendes menetben természetesen semmi baja nincs. Az út előtti Zempléni "turamegbeszélő guruláson" még panaszkodott, hogy ugrik a CD-tár..aztán belátta, hogy két GS melett ezt meg kell szoknia. Tallinban hajnali kettőkor egy építkezési terület homokján és teherautó nyomvályuin keresztben már szinte simán jött. Egyedül pont a célnál borult fel, de az a szél miatt volt, nem tudott elég gyorsan szélirányba állni és elfujta az oldalszél motorostúl. A GS-ekkel is igencsak kapaszkodni kellett, nekem az aludobozok fogták a szelet, ki-kimozdult a hátsó kerék menetközben. Megállásnál nekünk is szélirányba kellett állni, mert minket is eldöntött volna, csak a GS-t azért könnyebb beforditani.

Annyit még, hogy a tulaj régi RT-ről váltott LT-re, majd most az új RT-re ült át, de szerintem csak jobban tetszik neki.

Üdv

MGP

Előzmény: esgé650 (1865)