MociInce Creative Commons License 2006.08.30 0 0 298

Kedves maglali 533

A "népítéletben" a Trafic vagy a Vivaró szerintem egész szépen teljesít. Úgy nézem, hogy kb.75% elégedett, a többi nem. Az eredménye még így is sokkal jobb, mint például az X5-ös BMW-nek, amit szidnak, mint a bokrot! (érdekes)

Én azt vettem észre, hogy a korai darabokkal van több probléma. 5 éve dobták őket piacra, a mostaniak nyilván kinőtték gyerekbetegségeiket. Három hatalmas cég küzd együtt, hogy jó masinát csináljanak (Opel, Renault, Nissan). Ráadásul fejlesztgetik tovább a szériát, nyilván a sikere miatt. (az utcán nincs olyan lámpaváltás, aminél ne lenne a sorban egy Trafic/Vivaro/Primastar)

Ebből következik, hogy olyan nagyon szar nem lehet. Azt is tudjuk, hogy tökéletes autó nincs! Egy-egy alkatrész pedig minden márkánál (sajnos) vagyonokba kerül.

Biztos, hogy sok szerencse kell egy autó vásárlásához, hogy az adott példány ne a márka szégyene legyen. Akkor cumi van az tuti, de ez megint csak igaz az összes márkára.

Általánosságban a Trafic/Vivaro/Primastar egy nagyon jól kitalált szerkezet (kapott díjakat is). Jó vezetni és jól lehet vezetni! Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom.

Majd szurkolunk, hogy ne fogjál ki valami elcseszett példányt. :)

Üdv Csaba

Előzmény: maglali 533 (286)