teknokol Creative Commons License 2006.08.30 0 0 579

Szasztok!

Olvasva benneteket, azét örülök, hogy én csak hobbiból járok a GDF-re és nem egy zsiros meló reményében.
Mer ugye mit csináljon egy textilkereskedő, ha éppen az IT a hobbija. :) Szerintem jók a könyvek, az előadások nagyrésze is érdekes és itt legalább rá vagyok kényszeritve, hogy tanuljak. Meg aztán inkább erre verek el havi 30-40 pénz, mint kocsmára. Erősen gondolkodom, hogy diploma után elmegyek egyetemi fokozatra is a VE-re. Amúgy SkeletonNationnal nagy mértékben egyet értek. Nem igazán a fizetés, hanem a munka érdekessége szembontjából. Veregessen a rák naphosszat kódokat ahelyett, hogy érdekes problémákkal foglalkozzon. Engem valahogy mindig sokkal jobban érdekelt egy informatikai probléma átfogó megoldása semmint, hogy csak egyetlen kiragadott szegmensével foglalkozzak. Azokat olyan rabszolga munkának tartom, mint a Tóthék dobozolását. Bár mondom, nekem ez csak hobbi. Valószinűleg soha nem fogok a szakmában dolgozni, viszont nagyon sok hasznos tudást adhat az ember kezébe egy ilyen iskola akkor is, ha az élet teljesen más területén dolgozik. És higyjétek el, aki ért a szakmához, jó referenciamunkákat mutat be, attól nem fogja senki számon kérni, hogy mér' nem a BME-n végzett. Amúgy meg mindenkinek sikeres államvizsgát és jól fizető állásokat kivánok! :)