Akkor a tavalyi gyakorlatnak megfelelően az utolsó pillanatokban fellebbentem a fátylat a "tejbegrízről":
Péntek vacsi (majdnem Piri kivánsága)
gombás szarvaspecsenye vaslapon sütve, különböző mártásokkal (az áfonya kissé kétséges, nem kaptam aszalt vörösáfonyát és az egyetlen erre a célra használható lekvár az Ikeában nem állt rendelkezésre), krumpli fánkkal (fogalmam sincs milyen a hercegnő krumpli, szvsz ez autentikusabb)
gyümölcssaláta
Szombat vacsi:
Tárkonyos szarvasgulyás barna csiperkével
Túrófánk különböző öntetekkel
A reggeli és a köztes étkezések: amik a boltban a kezem ügyébe akadt, sajtok, húsok, tojás, házi lekvárok, méz, zöldségek, saláta, gyümölcsök, házi kenyér barna, fehér, magos, magtalan + mittudoménmégmi
A tavalyi borjú sztéket az időpont választással kilőttük, az idei borjak még nem alkalmassak étkezési célra. Vadmalacot szerettem volna, azokat viszont begyógyszerezték és még nem telt le az egézségügyi várakozási idő (pár nap van vissza belőle). Így ez lett, amit egy kétnyaras dám ünőből ki lehet hozni.