eR-dei Creative Commons License 2006.08.29 0 0 5415
Nem kéne butaságokat írogatnod. A megyei közgyűlésbe mint szdsz - es jutottam be a párt megyei listáról. Kétszer is.
Az szdsz abból él ami, megpróbál visszafogottan politizálni. Egyébként nem nagyon kéne dobálózni a mondatokkal, mert a szadi eddig mindíyg önállóan mérettetett meg a választásokon. Választási (fél)szövetséget most kötött először. Tehát abban az állításodban isa tévedsz, hogy az szdsz nagy pártokkal alkukat kötött volna. Válsztások után, a városvezetésre igen.
Vass Lajos ígéretes belépése előtt én máűr tárgyaltam az együttműködés lehetőségéről. Mégpedig a ogy választások második fordulója előtt, tehát ebben a kérdésben is tévedsz.
Salánki Robi valóban független elme. Ez kétségtelen. Az egész hozzászólásodból ez az egyetlen igazság. Olyannyira, hogy kifejezetten Fodor Gyuri kérésére vállalta a (sikertelen) polgármesterjelöltséget.

Tényleg sajnálatos, hogy tárgyi tévedésektől hemzsegő hozzászólásokat írsz ide, nyilván mindenféle politikai cél nélkül. :(

Hozzátenném még, hogy a lengyel kisebbségi önkormányzat tagjai semmilyen tiszteletdíjat nem vesznek fel. És nincs megyei lengyel kisebbségi önkormányzat, bár éppen lehetne, ha minden településen, ahol élnek közülünk, alakítanának helyi önkormányzatokat.
De ez már nem lehetséges.

Szerintem Bátori Zsolttal érdemes lenne beszélgetned, mielőtt ebben a témában írsz :)
Előzmény: terla (5410)