Nexxuss Creative Commons License 2006.08.29 0 0 3500
hát gyerekek ma elidőztem kicsit az A4appleben. Végigpróbáltam a hangcuccokat.
KOmpakt rendszererekben az Klipsch iGROOVE megeszi az összeset! Szerintem dinamikusabban szól mint az ipod hifi! (mondjuk ezt már valami szaklapban is leírták). a Böse a második. De főleg azért mert 90000ft. a Hifi meg a harmadik. IGazából ahogy hallgattam a cuccot, hogyha sok pénzem lenne, én akkor sem venném ezt meg, mivel az előző kettő télleg jobb. Haveromnak a Böse tetszett nagyon designrá. Nekem meg szerencsére az iGROOVE, úgyhogy nem fogok magammal összeveszni és nem kell kompromisszum sem:D
amúgy írgalmatlanul meglepődtem a cuccon! De nem csak én! Ott volt egy arc aki nézelődött. ODalépett hozzánk és megkérdezte: MOst tényleg ez a pici szól??? Mi mondjuk ja! Egyszerüen félelmetes hogy ennyi mélyet hogy ad ez ki magából! Szóval aki úgy van a kérdéssel mint én, hogy 50k körül szerente venni egy teljes cuccot ipodhoz, az ezt vegye! Télleg nagoyn rendben van! TEszteltük amúgy Miami Vice OST-vel, Sashaval, Godsmackel és Coldcuttal! Szal ötös a cucc!

Kipróbáltuk a JBL Creaturet is! 23-24ftért a cucc télleg ajándék! KATEGÓRIÁJÁBAN télleg az egyik legjobb! Szal ha valaki kevesebbet akar rákölteni az megveheti azt, de ha valaki 50körül mint én az inkább iGROOVE-ra költsön!