hanem azzal ha valaki a magát meghatározó nicknévnek ezt választja. hatalmas különbség.
Jajj istenem...A nicknév nem határoz meg semmit. Bár bizonyára létezik olyan tag is, aki órákig gondolkodik egy nicken mert szeretne valami nagyon "frappáns", a személyiségére legjobban illő nevet találni, de ne gondoljuk már, hogy mindenki így választ nicket! Ez ugyanaz a hülyeség, mint amiből az utazási szokások fikázása táplálkozik "ha én így csinálom, akkor másnak is így kell, különben csak hülye lehet".
És vajon milyen hatással van egy nicknév az általam felvetett egészen más jellegű kérdésekre? Ha "trabi" vagy "kis józsi" nicken írom amit írok, akkor mi változik? "Kis józsi" nick alatt nem ülhetek a real életben Ferrariban? hehh...Ha nem konkrétan az autó zavarna, hanem a téma amit felvetettem, akkor lényegretörően arról vitáznál, és nem olyan hülyeségekkel foglalkoznál, mint egy teljesen OFF nicknév. Az egész ostoba téma nem ebbe a topikba való, részemről eredetileg szóba sem került. Egyébként jelzem, hogy kizárólag ebben a topikban volt "probléma" a nick, pedig nem most kezdtem használni. Ezen is el lehetne gondolkodni egyeseknek. Az index regisztrációs rendszere körülményes. Az új regisztrációknál fél órát kell várni a hozzászólások között jódarabig. A nickemet eredetileg az autós topikok miatt regisztráltam -ott ez bevett szokás-. Nyilván nem fogok csak azért változtatni, vagy újat regisztrálni, majd 30percig dekkolni egy hsz. elküldése előtt, mert néhány begyöpösödött okostóninak ez nem tetszik. Nos! Most, hogy fényt vittem a sötétségbe nicknév kapcsán, ez a téma részemről lezárva, koncentráljunk a fikázásra, illetve a fikázók fikázására ;-)