Törölt nick Creative Commons License 2006.08.29 0 0 24923
Én a "legalább ennyi"-vel azért vitába szállnék :) Állítom, hogy összefüggés van aközött, hogy kinek milyen a lelkivilága, és milyen autót választ hozzá. Elég, ha csak megnézed a különböző márkák fórumait, lehet érezni, hogy melyiket milyen habitusú emberek határozzák meg nagyrészt. Én pl. azon szoktam röhögni, amikor benézek a hatalmas tank német autókba az utcán, és kb. hasonló arcfelépítésű emberek ülnek a kormánynál :D Ahogy mondják, 30 felett az ember már felelős a saját arcáért... :)

Szóval nem szép dolog az előítélet, ez igaz, és mindig vannak kivételek, én is láttam már normális BMW-seket, de azért nézd már végig azt a BMW-találkozós szórólapot :)) Erőlködés- és izzadtságszagú, épp hogy a farokméretverseny hiányzik már csak róla :D Meg eleve a honlapjuk: bmwpower.hu. Arról nem is beszélve, hogy hány bmw-s hisztizik, hogy az új dizájn már nem olyan agresszív. Mert az kell nekik. Szerinted milyen lelkivilága lehet annak, akinek kell, hogy kifele agresszivitást, erőt, hatalmat mutasson? Engem pl. kimondottan taszítanak a német tankok, de egy hölgyismerősöm mondta, hogy a bátyja BMW-jében egyenesen rosszul érezte magát, le kellett tekernie az ablakot, mert úgy nyomasztotta a tankérzet. Valakinek meg ez kell. Vajon miért?:)
Előzmény: Medve_V6 (24918)