Törölt nick Creative Commons License 2006.08.29 0 0 345

Tagadhatatlanul beepult az emberek agyaba a muszlim terrorista fenyegetes, ami igenis letezik, es osszekapcsolodott a repulouttal, ezen csak a muszlim vilag eles elhatarolodasa a terroristaktol segitene, amirol mar beszelgettunk regebben.

Mas reszrol igen jol jon ez politikusoknak, mert mashogy szavazunk, ha felunk, akkor nem az eszervek hatnak, es hat bizony megint valasztasok jonnek. 2 eve jo sok orange alert volt, egeszen a valasztas napjaig aztan egy evig 9 honapig  szinte semmi veszely nem fenyegetett, most meg jon az iszlamofasizmus. Mukodik.

Szemelyesen mit teszek? Hat, utaztam most a csaladdal tengerentulrol haza, atestem ridikulkiforgatason es melltartomotozason, mint mindenki mas. Sorbanallas kozben kicsit morogtam, hiszen szeptember 11 ota meg egy melltartoban sem talaltak bombat, mig a deli hataron egy tankhadosztalyt is be lehetne hozni, de a tapogatas kozben mar csendben turi az ember, le ne tegyek a geprol. (A nagyfiam egy muszlim fejkendos lany mellett ult es 8 oran keresztul fuzte az agyat, kuncogtam nagyon, hogy orulne neki a nagymama, ha osszejonnenek. :)) Naszoval nem hiszem, hogy ilyen megkulonboztetes eletbe lephetne, ez csak egy hangulatkelto felmeres, szerintem. Hogy el tudom-e fogadni, hogy a nep tobb, mint egyharmada sarga csillagot/felholdat? akar? Kozel ennyi lenne a szam Magyarorszagon is, azt hiszem, ha ott is lenne ennyi belfoldi repulout, es Mikola irhatna a propagandabeszedeket.

Előzmény: ikaljan (343)