...Drága DKNY!!!
...annyira jó lenne, ha olyan szinten tudnám a dolgokat, mint Te! ...énis tökéletesen átlátnék mindent, tudnék csodálatosan jól és könnyedén kommunikálni az angyalokkal és persze hoznék üzeneteket másoknak is... és persze...tökjó lenne, ha én is olyan légies, könnyed lehetnék, mint Te. dehát...mostanában picit elhanyagoltam a kérdést... nade...ma újra összekapcsolódtam őrangyalommal(és a többi illetékes angyallal), és kértem a segítségüket egy bizonyos probléma megoldásában...
rájöttem ma, hogy az egyetlen menedék számomra az angyali segítség és támogatás... ők nyújtanak támaszt, ők azok, akik mindig mellettem állnak. feltétel nélkül szeretnek, és mindig a legjobbat akarják mindenki számára. ...csak...annyira jó volt erre rájönni ma reggel (újra), hogy...VAN, aki meghallgat...aki előtt nincs titok, és bármikor kérhetem a segítségét... mindig ottlesz mellettem, ha kérem..
reggel például erre kértem őrangyalomat, hogy egész nap legyen velem...és jelenlétét érezzem, mikor kérem... azért ez megnyugtató, hogy ha baj van, akkoris ottvan mellettem valaki...és pontosan tudja, mi zajlik bennem...
...DKNY...te egyike vagy azoknak, akit nagyon-nagyon sokra becsülök, tisztelek, elismerek minden szinten.
úgy szeretném, ha az életed csodálatos módon rendbejönne, és olyan lennél, mint azelőtt...annyira szeretném... te aztán igazán megérdemled, hogy gyönyörűséges legyen az életed ...de télleg.
...emlékszem, 2005 július 9-én láttalak először...az angyaltanfolyamon:) ...már akkoris lenyűgöztél...komolyan olyan voltál, mint egy igazi angyal...
...fehér ruha, hosszú szőke haj, és persze...DKNY illat:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ...naigen, ez az, amit énis átvettem:) egy ideig énis fehérmániás voltam...de az idővel elmúlt, viszont a DKNY-ről még mindig te jutsz az eszembe...csakis. az olyan...TE vagy. ...ha azt éreztem, mindig elárasztott a nyugodtság, a harmónia...és komolyan, növelte a hitem abban, hogy amit kérek, annak csodás eredménye lesz.
... :) még emlékszem, hogy az indigós műsorban szó szerint miket mondtál... de azis! annyira nyugodt voltál, holott tudom, totál kivoltál már akkortájt...és mégis! egyszerűen...hihetetlen.
mondjuk...azt azért be kell vallanom, iszonyatosan féltékeny voltam a másik csajra...tudod, a Diára. mert...tökre úgy éreztem, hogy őt jobban szereted. pedig...lehet, hogy csak azért foglalkoztál vele többet, mert régebbóta ismered, és az anyja is olyan buzgófajta...szóval...nemtom. de...a nagyvitában nagyonnagyon rossz volt!!!
mikor...megláttam, hogy őis ottvan... nagyon ambivalens érzések törtek rám. mert...egyrészt örültem, hogy nem vagyok egyedül egy ilyen félelmetes helyzetben, másrészt viszont...nagyonnagyon rosszul esett. ...mert talán ha én nem jövök el a műsorba, akkorsincs semmi gond, hiszen...van másik. kösszépen... lehet, nem te intézted így, de...akkoris. szóval...nagyonnagyonnagyon bántott. ésamikor...a fehér szék jött elő...nahát akkoris azt hittem, végem. ...persze, hogy azt mondom a Diának, nyugodtan üljön ő oda... miközben a fene megevett mérgemben...
...de...én azért...egy CSEPPET jobban beszéltem a vitában, mint a fehérszékes őnagysága...:P
nameg tese fehérszékben ültél, hanem olyan helyen, ahol én:D:D:D szóval...ez azért megnyugtató volt picit. namindegy...ez régi sztori, csak...veled kapcs. ezis előjött:)
...nagyoncsodállak még mindig... de neked is vannak hibáid...mint mindenkinek. azért...néha jó volna téged felhívni...hogymegy sorod, és... mégis, emlékszel-e még az Etára...
remélem azért egyszer visszatérsz saját önmagadhoz, és megint mondasz "csodák-csodájá"-t, meg "energetikai teret" :D:D:D:D ..nagyon imádlak, DKNY!!!!
EEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeta