Hogy kellenek a megszoritasok nem vitatéma.
Csak ne pofátlanul.
Mondja az e.ü. miniszter , kell a dobozdij stb. mert ami ingyenes nem tudjuk az árát es azert pazarlunk.
Nem hallottam olyanrol aki bármi gyogyszert megvenne azert mert ingyenes, ,vagy orvoshoz menne mert az is.
Aztan meg nem is ingyenes, mert ugye "fizetjuk" a tb-t
Ő /és tsa-i/ fasz! /leirom nyiltan/
Szo volt itt korabban, hogy amennyit ellopnak akarkik, az nem mervado a jelenlegi hianyhoz kepest.
Rossz gondolatmenet.
Akik azt a nehany milliardocskat ellopogatjak azoknak semmi nem draga es azok nyomjak a megszoritasokat , vagy akadalyozzak azt,mert serti a köreiket.
Engem moralisan sert az a nehany milliard is amikor bele kell huzni, mégha nem is számit állami szinten.
Ne mondja senki, hogy millirdocskakat becsuletesen lehetett osszeszedni a 16 év alatt.
100 leggazdagabb magyar? Csak az elso milliorol kellene kerdezni oket és oszinte valaszt kapni.
Tudom van kivetel, de az/ok/ meg erositi a szabalyt :)
Valaha amikor autot kellett vizsgaztatni az ember nyomott a vizsgaztato kezebe valamit es mársem volt olyan szigoru.
Aztan kezdtek lebukni és felkerult egy tabla a Mozaik u-ban, h. aki penzt probal adni stb-stb. törvényt sert.
Mi lenne ha ezt kifuggesztenék az e.ü. intézményekben is?
A munkaero ujratermeleserol, latom a sajat lecsuszasom.
Kapalozok , mint a beka a tejben, de soha nem lesz vaj alattam /remelem a fejemen sem /
Ha kiesek a sorbol ott a kovetkezo melos, nincs szukseg arra , h. ujratermeljem magam, a kapitalista szemszogebol.
A csövesek lelket meg persze hogy megolte a kilatastalansag.
A legjobb lokes amikor valmiert elveszti a lakasat, akkor mar vege.
Tenni ertuk semmit!
Megértem persze oket, voltam en is olyan szituban, h. vettem 1 flaska pálinkát és nem a jokedvem végett.
Olvasok kampanyszovegeket, hogy kitiltani oket, megtiltani a koldulast.
Embertelenseg ez.
Igaz persze , h. dlgozni sem akarnak, mégha 1 napra lenne jobb penzuk is.
Leszolitottam a sarkon koldulot. Mondom lenne egy kis melo.
Nem is erdekelte milyen, mennyiert. Alldogal a kozert elott es sir, hogy 'vegyen 1 ujsagot mert ehes vagyok'
Néha , ha +szalad, vetek egy kis penzt nekik, de ennek a krapeknak mar semmit.
by horex