Szia!! (meg Mindenki :)
Igen, Sati, észre vettem, hogy nem reagáltál rá... :)
de gondoltam, ezt nem lehet igy hagyni. Szerintem ez egy nagyon nagy dolog, aki egy ilyet képes felvállalni...
Érdekel, és szeretnék elmenni, de nem hiszem, hogy életem mostani szakaszába ezt bele lehet suvasztani... bár ki tudja... hátha a 4,5 éves gyerek jobban birná mint én... :) de hogy 100 km-t megtenni gyalog? elképzelhetetlennek tartom, 0 felkészültséggel, és hogy még a WC-re is kocsival járunk, még a gyereket is végig cipelni kellett egész Szírián, Marokkón... ja, és még a Gellérthegytől is elfáradtunk a multkor... :))) vagyis :(((
Igen, egyszer végigolvastam az egyik Caminos topikot, nem semmi volt. HOgy ennyien tényleg elmennek. És aki igazán ugy érzi mennie kell, annak nem számít se munkahely, semmi... őrület... igen, ez egy hatalmas belső utazás.
Nagyon szeretném tudni, hogy igaz-e, hogy meg lehet tapasztalni "az ut energiáját". Ami segít. Mert ilyeneket olvastam róla. VAn mostmár több ujabb könyv is, meg egy film, de azt még nem láttam, csak igérték.
Irj csak nyugodtan ide, tényleg ezért van ez a topic, legalább nem kapom meg, hogy folyton az arabokról beszélünk... :)))
Azt is hallottam, hogy egy részét kocsival is meg lehet tenni, de tudom, hogy az nem olyan... persze, biztos, hogy megváltozik az értékrend, amikor nem az a legfontosabb, hogy mit nézz meg a tv-ben, hanem hogy lesz-e ma mit enni, vagy eljutsz-e a következő szállásig... hát ez a része nem igazán vonz... olyan terepen bolyongani, ahol pár helyen azt sem tudom, hogy merre tovább. ez nekem már tul nomád... azt hiszem. De lehet, hogy csak mégsem ez az én utam... de azért hátha valami köztes megoldás adódik!!! mert mégiscsak érdekel... és az ötleted is... ki tudja, hátha....