Ez a 3 év igy oszlott meg:
1 év a kasztnisnál(munkaidö után csinálta otthon)
elöl tarélylemezek, sárvédők, küszöbök, padlólemezek, ajtók alja, hátsó ivek kivül belül, fél csomagtér padlólemez, hátsó köténylemez
ezeket cserélte, ezenkivül amit javitani kell
sajnos valaki már nagyon összekokányolta, aminek a kijavitássa sokkal nehezebb volt mint az összes többi munka hozzá
1év a fényezőnél:
miután kihozta az iveket kb 10-12 szer telibe fujva alapozóval majd ujra lecsiszolva, néhol lemezig, aztán fényezés sötét szinre, hogy kiadja a hibákat és lássuk hogy néz ki, majd ez lecsiszolva , ismét 2-3 szor telibe fujva alapozóval csiszolás stb.
közben akatrész beszerzés:
motor berlinből, szélvédő, féltengely, stb, stb
miután beszereztem rengeteg alkatrészt kellett vegyek egy komplekt autót hogy nagyrésze meglegyen(ugyanolyan coupe)
ezutén már csak néhyány száz apróságot kelett beszerezzek
a harmadik év az összeszerelés:
ami a legkönnyebben ment a motor:
a haver kijött segiteni, amig felvette a szerelő nadrágot, bedobtam a motort egyedül(sokat mondok hogy 10 perc) ami talán a legegyszerübben elvégezhető müvelet
(a legnehezebb a középkonzol behelyezése)
nagyon féltem a villamoságtól ahoz képest elég jól ment (ez volt az egyetlen aminél aazt hittem segitséget kell hivjak)
tehát most nem kezdenék bele mégegyszer és amikor 15-16 ezer euroért látok egy autót elgondolkodm hogy nem is olyan sok érte