Kralik Vencell Creative Commons License 2006.08.25 0 0 70137
Sziasztok!

Eppen focus vasarlas elott allok, es gyorsan vegigszaladtam itt a topikok kozott, de nem talaltam kulon focusosat, ugyhogy ide tennem fel kerdeseimet ha nem baj.

A kiszemelt auto egy 2004 Ford Focus Sedan Ghia 1.8

Voltam megnezni, es az elso benyomasaim nagyon jok voltak, de van egy-ket dolog, ami elbizonytalanit, es ezert gondoltam, hogy hatha itt valaszt kapok kerdeseimre.

Eloszor is, van-e valami kulonleges dolog, amire ennel a tipusnal erdemes nagyon odafigyelni vasarlas elott?

Aztan. Eszrevettem, hogy a anyosulesnel levo legzsak fedojenek szele nehany helyen nagyon kis mertekben fel van puklisodva (ezt a szot se irtam meg le). Elofordulhat-e, hogy ez csak valami ragasztasi problema, esetleg a napfenytol deformalodott meg, vagy ez nagy valoszinuseggel azt jelenti, hogy a legzsak mar jart egyszer idekint, es ki lett cserelve. Amennyiben igy van, akkor ezt egy szakszerviz meg tudja nekem biztosra mondani?

Harmadik pedig a fogyasztas. Az elado 10 literes fogyasztast mondott nekem, viszont o szinte csak pesten jar vele. En nagyobb szazalekban jarnek vele autopalyan, es viszonylag visszafogottnak mondanam magam, tehat 130-140 korul szoktam utazni. Mire szamithatok fogyasztas tekinteteben? Ki tudom hozni ezt 7-8 korul, vagy nyugodtan szamitsak en is a 10 literre?

Na meg megegy. A fedelzeti szamitogep merfoldben, meg gallonban szamol. Az elado erre azt mondta, hogy azert mert az 1.8-ast meg a 2.0-est amerikai axportra szantak. Ha ez igy is van, akkor van-e lehetoseg ezt atallitani normalis mertekegysegekre, vagy tanuljak meg gyorsan fejben szamolni?

Elore is koszonom a valaszokat.

Kralik Vencell